Om oss

Jæren Storbilsenter

Hos Jæren Storbilsenter er vi opptatt av å holde hjulene i gang. For vi vet det er det viktigste for alle som driver med storbil. Kall oss gjerne storbilentusiaster. Eller spesialister på tunge kjøretøy. Våre avdelinger har spisskompetanse på hvert sitt område. I dag har vi 40 ansatte , som samlet gir en unik kompetanse. Dette gjør at du får løst alle dine behov knyttet til storbil hos oss. Det sikrer deg tett oppfølging, den beste servicen og full trygghet ute på veien. Slik at hjulene holdes i gang – hele tiden.
 

Salg storbil

Hos Jæren Storbilsenter setter vi pris på storbiler og hengere. Vi selger og kjøper nye og brukte lastebiler og hengere. I tillegg utfører vi verdivurderinger av brukt materiell. Vi forhandler også kvalitetshengere fra nederlandske Broshuis, og kan tilby alt fra standardhengere til spesialtraller. 
 

Mekanisk Verksted

Vårt mekaniske verksted er autorisert for EU-kontroller og reparasjoner på alle typer tunge kjøretøy og hengere. I våre store lokaler har vi topp moderne utstyr og et omfattende delelager. Det sikrer at våre erfarne fagfolk kan håndtere og reparere selv de største og mest kompliserte kjøretøyene.

kvalitetsmerker mekanisk

 

Karosseri og lakk

Jæren Storbilsenter avdeling for karosseri og lakk er distriktets største opprettingsverksted for tunge kjøretøy. Vi har hyttejigg som er godkjent av lastebilprodusentene, i-track for akseljustering og retting og topp moderne rette- og måleutstyr for rammer. Vi retter, utfører glassfiber- og plastreparasjoner og lakkerer under samme tak. 

kvalitetsmerker karosseri

 

Salg tilhengere

Profftilhengere til alle formål – der har du oss!
Ifor Williams Trailers avdeling Rogaland AS holder til i våre lokaler på Sola og leverer allsidige
kvalitetstilhengere i alle størrelser, skreddersydd etter ditt behov. 


Lakk og verktøy

Har du et verkstedsprosjekt, så har vi det som skal til for å gi deg et bedre resultat på en enklere måte. Hos distriktets ledende leverandør av høykvalitets verkstedutstyr får du personlig service fra entusiastiske fagfolk. Med 30 års erfaring i bransjen har vi det som skal til for å få det til!

lakkogverkt%c3%b8y