First stop & Jæren Storbilsenter


12.06.2019
First stop & Jæren Storbilsenter


Vi har idag ingått avtale med og bli en del av First Stop kjeden. 

Dette er en rett vei og gå for og holde "hjulene igang" med tanke på dekksalg. Vi blir da med i en landsdekkende kjede og vil være tilgjengelige for kunder over heile landet. Og vi  styrke vår posisjon i markedet.  Vi blir en del av 50 andre lokasjoner i Norge som er i First Stop kjeden. 

Om First Stop:
Konseptet First Stop er eid og utviklet av Bridgestone Corp., verdens største dekkprodusent. First Stop er et nettverk av profesjonelle, samarbeidende dekkverksteder, som betjener både privatpersoner og det profesjonelle markedet.  Pr. i dag har First Stop i overkant av 2000 medlemmer i Europa, hvorav 50 i Norge. First Stop kjeden leverer også kjente dekkmerker fra andre produsenter, samt batteri, kjetting og felg. Bridgestone

Bridgestone er markedsleder på dekk til tyngre kjøretøy i Norge er ingen tilfeldighet. Bridgestone har en stor bredde i sortimentet og lager produkter som gir meget gode resultater. Uavhengig om flåtens fokus ligger på kilometer, grep eller egnethet på norske veier har Bridgestone med sitt utvalg et produkt tilpasset ulike formål og bruksmønster. I tillegg er Bridgestones dekkstammer ettertraktet når de endelig avmonteres på grunn av den høye kvaliteten som gjør dekkene godt egnet for bruk i forbindelse med regummiering

Regummierte dekk
Av regummierte dekk tilbyr vi i hovedsak Bandag produsert på Bridgestone stammer. Kombinasjonen av Bandag baner med de gode stammene fra Bridgestone gir et sluttprodukt av høy kvalitet som er godt egnet for norske veiforhold. Det ligger også en stor fleksibilitet i valget av Bandag som regummiert produkt da mange av Bridgestones originale mønster også er tilgjengelig som baner. I tillegg til disse finnes andre mønster fra Bandag tilpasset mange ulike bruksmønster og veiforhold.

Regionaldekk året rundt 
Dekkene det leveres mest av i Norge er kombinasjonen Bridgestone M788 og Bridgestone M729. I tillegg leveres også mye av hengerdekket M748 og M852. Dekkene kan tilpasses de fleste kjøreforhold med sipe og pigg, og gir meget gode resultater på kompromisset mellom grep og kilometer.

Spesialiserte produkter for vintermontering
Bridgestone W990 og W970 er drivhjul som leverer fra solide til ekstreme vinteregenskaper for de mer krevende vinterforholdene. Gummiblandingen utgjør i hovedsak forskjellen mellom dekkene i tillegg til levetiden. I W970 benyttes en helt unik gummiblanding brukt i utvalgte Bridgestone-produkter. Gummien utvikler en svampeliknende overflate som gir meget gode vinteregenskaper.
 

Dette er kun et lite utvalg av Bridgestones produkter for lastebiler og busser. Les mer på www.bridgestone.no  
 
 
Jæren Storbilsenter
Varabergmyra 1
4051 Sola

Org.nr.: 986 348 670

 
Vi leverer blant annet kvalietsmerkene: